Wizz Air Beograd Podgorica avio karta

Poštovani može li se kod Vas kupiti Wizz Air Beograd Podgorica avio karta i ako može koja je cijena? Hvala unapred. Žarko Bulatović, Podgorica

Posetilac: Žarko Bulatović, Podgorica
Datum: 05.11.2019
Grupa: Low Cost avio kompanije

Wizz Air Beograd Podgorica avio karta 

Poštovani gospodine Bulatoviću,

Na žalost, niskobudžetna avio kompanija Wizz Air još uvek ne saobraća na liniji Beograd Podgorica. Umesto Wizz Air Beograd Podgorica avio karta možemo Vam iz Beograda do Podgorice i obratno ponuditi avio karte kompanija Air Serbia i Montenegro Airlines po veoma povoljnim cenama. Još uvek ne postoje naznake kada će i da li će kompanija Wizz Air početi da saobraća na liniji Beograd-Podgorica-Beograd, ali se kod nas uvek možete obavestiti kako o letovima za Podgoricu i Tivat, tako i o letovima kompanije Wizz Air koji se već obavljaju iz Beograda i Niša. Za sve što Vas zanima pored teme Wizz Air Beograd Podgorica avio karta ili Wizz Air Beograd Tivat avionske karte (koja takođe još uvek ne funkcioniše) možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111.  Želimo Vam srećan put!

Rezervacija i kupovina avionskih karata Beograd Podgorica

Avio karte možete rezervisati:

1.Online na našem sajtu ukucavajući datume putovanja i destinaciju

2. Pozivajući naš call centar 

011/32-23-111

 062/288-110

3. Slanjem emaila na office@jeftineaviokarte.rs

Ukoliko prvi put kupujete avio kartu online, a potrebna Vam je mala pomoć, pogledajte stranicu:

Kako da rezervišem avio kartu?

Na našem sajtu možete uraditi pretragu i rezervaciju i hotelskog smeštaja. Preporučujemo Vam da kupite putno zdravstveno osiguranje. Više možete pročitati na stranici Putno osuguranje.

Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama. Cene su informativnog karaktera, svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena.

Sve promocije u vezi letova možete pratiti na našim  Facebook i Twitter stranama.


Rezervacija hotelskog smeštaja u Podgorici-Crnoj Gori

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: